T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Uluslararası Gaziantep Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÜMİT SARICI - OKUL MÜDÜRÜ / PRINCIPAL-

1976 Yılında Osmaniyede doğmuştur.İlkokulu Yavuz Selim İlkokulunda Oratokul ve Liseyi Osmaniye İmam Hatip Lisesinde okumuştur. ilahiyat Fakültesini bitirmiştir.Kpss sınavında Türkiye 5.si olarak  atanmıştır.Yaklaşık 23 yıldır Tüm okul türlerinde her türlü kademede çeşitli görevler üstlenmiştir.Hadis,Tefsir,Fıkıh ve Tasavvuf alanında çeşitli araştırmaları mevcut olup; Gaziantepteki Ortaokullar içerisinde görev yaptığı İmam hatip okulları 2 yıl üst üste LGS de il birincisi olmuştur.Tüm çalışma hayatını İmam Hatiplerin başarısı için harcamaktadır.Evli ve 3 çocuk babasıdır.

He was born in Osmaniye in 1976.He attended primary school in Yavuz Selim Primary School, Oratokul and High school in Osmaniye Imam Hatip High School. he graduated from the Faculty of Theology.The KPSS exam in Turkey 5.si it has been designated as.For almost 20 years, he has been performing various tasks at all levels in all types of schools.He has various researches in the field of Hadith, Exegesis, Fiqh and Sufism; He has made Imam hatip schools, which he has worked in Secondary schools in Gaziantep, the first in LGS for 2 consecutive years.He spends his entire educational and training life on the success of Imam Hatips.He is married and has 3 children.

Il est né à Osmaniye en 1976.Il a fréquenté l´école primaire de l´école primaire Yavuz Selim Oratokul et le lycée de l´école secondaire Osmaniye Imam Hatip. il est diplômé de la Faculté de théologie.La Turquie à l´examen Kpss 5.si il a été nommé en tant que.Il a occupé divers postes à tous les niveaux dans tous les types d´écoles pendant environ 23 ans.Il a diverses recherches dans le domaine du Hadith, du Tafsir, du Fiqh et du Soufisme; les écoles Imam hatip où il a travaillé dans les écoles secondaires de Gaziantep sont devenues les premières provinciales de la LGS pendant 2 années consécutives.Il consacre toute sa vie professionnelle au succès de l´Imam Hatips.Il est marié et père de 3 enfants.

Nació en Osmaniye en 1976.Asistió a la escuela primaria en la Escuela Primaria Yavuz Selim Oratokul y a la Escuela Secundaria en la Escuela Secundaria Osmaniye Imam Hatip. se graduó de la Facultad de Teología.Turquía en el examen Kpss 5.si fue nombrado como.Ha ocupado diversos cargos en todos los niveles en todo tipo de escuelas durante aproximadamente 23 años.Tiene varias investigaciones en el campo del Hadiz, Tafsir, Fiqh y sufismo; las escuelas Imam hatip donde trabajó en las Escuelas Secundarias de Gaziantep se convirtieron en las primeras provinciales en la LGS durante 2 años consecutivos.Dedica toda su vida laboral al éxito del Imam Hatips.Está casado y tiene 3 hijos.

Родился в Османии в 1976 году.Он учился в начальной школе Оратокул в начальной школе Явуз Селим и средней школе в средней школе Имама Хатипа Османие. окончил богословский факультет.Турция на экзамене КПСС 5.si Он был назначен.В течение почти 23 лет он занимал различные должности на всех уровнях во всех типах школ.У него есть различные исследования в области хадисов, тафсира, фикха и суфизма; Школы Имама хатипа, в которых он учился в средних школах Газиантепа, были первыми в провинции в течение 2 лет подряд.Он тратит всю свою трудовую жизнь на успех имамов-хатипов.Женат, имеет 3 детей.

ولد في عثمانية عام 1976.التحق بالمدرسة الابتدائية في مدرسة يافوز سليم الابتدائية أوراتوكول والمدرسة الثانوية في مدرسة عثمانية الإمام خطيب الثانوية. تخرج من كلية اللاهوت.تركيا في امتحان كبس 5.si تم تعيينه.شغل مناصب مختلفة على جميع المستويات في جميع أنواع المدارس لمدة 23 عاما تقريبا.لديه العديد من الأبحاث في مجال الحديث والتفسير والفقه والصوفية ؛ أصبحت مدارس الإمام الخطيب حيث كان يعمل في المدارس الثانوية في غازي عنتاب المقاطعة الأولى في لغس لمدة 2 سنوات متتالية.يقضي حياته العملية بأكملها من أجل نجاح الإمام خطيب.وهو متزوج ولديه 3 أطفال.